marți, 21 februarie 2012

Ziua Mondială Vaping

Ziua Mondială Vaping

Acum câteva luni un alt blogger, Sam Munro de E-CIG utilizatori, şi am discutat despre ideea de a organiza o Zi Naţională Vaping.

Sam a dezvoltat ideea cu vapers, inclusiv Rolygate de la e-ţigară-un forum, de la Russell CAM VIP şi Birks Chris şi altele.

Acum, zeci de evenimente care va ţâşni în jurul lumii, cu evenimente fiind a avut loc în 6 ţări diferite, astfel încât până în prezent (a se vedea update de mai jos) - şi se pare că răspunsul la întrebarea mea de câteva săptămâni în urmă, este aceasta Vapers zi se agită lumea?, este un răsunător da.

Cotă



În timp ce un lucru fantastic ai putea face este să deţină un eveniment, daca nu esti pentru ca exista un mod foarte uşor pentru a ajuta la Ziua Mondială a Vaping, care nu implică chiar te lăsa calculatorul dumneavoastră.

Împărtăşiţi-l!

Şi cere alte persoane să facă acelaşi lucru.

Iată câteva modalităţi în care ar putea împărtăşesc eveniment:

posta un link de pe Facebook, Twitter sau plus Google
trimite unui prieten / prieteni - şi cereţi-le să treacă pe cuvântul
spune prietenii la pub (bine, lăsaţi calculatorul dvs., dar pe partea de plus ai o scuză pentru a pop jos pub şi să aibă o halba de ce nu ia o CAM poster VIP în acelaşi timp?!)
posta mesaj de pe forumul tau favorit
contactaţi mass-media - local (mai ales dacă există un eveniment în zona dvs.) sau naţionale
scrie despre el pe blog sau site-ul, conectarea la site-ul Zilei Mondiale vaping
faceţi clic pe unul din butoanele de la partea de jos a acestui post (dacă sunteţi conectat pe Google, un singur click pe butonul G + este tot ce trebuie să faci să-l împărtăşească!)
Premii



Ştiu că ai împărtăşi, probabil, evenimentul oricum, dar pentru ao face mai interesant ne-am crezut că vom arunca în unele premii.

Tot ce trebuie să faceţi este să lăsaţi un comentariu mai jos, pe pagina noastră de Facebook, pe Twitter (@ thesmokersangel de marcare, aşa că am vedea) sau pe pagina noastră de Google, plus spunându-ne cum aţi împărtăşit concursul.

Vom alege la întâmplare 2 persoane care vor câştiga alegerea lor de kit de un fumator de halo standard de kit de un fumator de rezervor de halou.

Alte 5 persoane vor primi un voucher £ 20, care pot fi cheltuite pe oricare dintre produsele pe ecigarettedirect.co.uk, inclusiv gama noastră viitoare super-Duper din nou de e-lichid.

(Dacă lăsaţi un comentariu pe blog-ul vom avea o adresă de e-mail pentru a vă anunţa dacă ai câştigat, dar dacă a posta un Facebook sau Google, plus un mesaj va trebui să verificaţi din nou pentru a vedea cine a castigat!)

Evenimente

ALIX Martin deţine un eveniment în Penines mare - l-am trimis un fumator Kituri Angel, astfel încât veţi putea să le încercaţi gratuit la acest eveniment. Citeşte mai mult pe site-ul lui Alix Cafe Vape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu