marți, 7 februarie 2012

Tiagrile electronice un mod de a fuma in spatiile publice

Nu vă amintiţi cum aţi utilizat să se adăpostească în afara unui bar sau restaurant cu tigara in timp ce prietenii tăi răcni, cu rasete in interior cald, confortabil?

Nu doar în nopţile calde parfumat (hei - puteţi face în continuare acest lucru), dar în zilele în care vântul a fost urlând, cerul era burniţă sau, la fel ca weekend-ul trecut, zapada a fost bătut în jurul valorii de degetele îngheţate?


Amintiţi-vă acele zile?
Acum este sansa ta de a arăta modul în care fumătorii pot bate interzicerea fumatului - şi de a câştiga unul din cele unsprezece premii mari şi de a ajuta a strange bani pentru CAM VIP.

Cum să introduceţi

Trimite-ne o rezoluţie mare (peste 1MB), imagine de tine, cu ţigara electronică, de către un semn nu-fumat, pentru a support@ecigarettedirect.co.uk. Atât de e-ţigară şi semnul nu-fumat trebuie să fie clar vizibile.

premii

Ai o şansă de a câştiga unul din cele zece £ 15.00 vouchere pe care le vom înmâna pentru a utilizatorilor de e-CIG, care au luat pozele noastre preferate. Nu va fi, de asemenea, un voucher de 100 £ pentru cea mai buna imagine.

Ajutarea unui Cauză


Intră în concurs şi sprijinul nostru CAM VIP.
Vom merge, de asemenea, să doneze £ 2.00 pentru fiecare fotografie Alte fotografii inscrise de campanie pentru Vaping în pub-uri (CAM VIP) - o organizaţie care este super-încercarea de a inversa 9000 de închidere pub avut de suferit de la începutul interzicerea fumatului din Marea Britanie.

Ceea ce căutăm


Nostru de judecător.
Nu doar expertiza tehnică! Simţul de distracţie şi o licărire în ochi este mai important decât o poziţie perfect poziţionat!

T de frezat şi a lui C

Ne rezervam dreptul de a folosi imaginile pe site-ul nostru, pe site-urile externe sau în mass-media externe, cum ar fi ziare sau reviste. Practic, dacă ne place fotografia, noi vom pune peste tot. (Unul dintre clienţii noştri a ajuns să fie prezentate în Daily Mail recent, aşa că ai putea vedea doar de tine în căutarea dintr-un ziar!)

Termenul limită iniţial va fi de 17 februarie, dar ne rezervăm dreptul de a prelungi termenul limită şi a adăuga mai multe premii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu