marți, 24 ianuarie 2012

Nicotina pentru tigara electronica

În cele din urmă! Aveţi posibilitatea să lovi cu piciorul de gudron şi nicotină, care tine dependent de ţigări reale ... şi să păstreze satisfactia de fumat!

ECigarette arată, se simte la fel ca si fumeaza o tigara real, dar nu are niciuna dintre substanţele nocive descoperite şi în ţigările. Acesta emite un abur practic fara miros care simuleaza fumul reale, ci se disipa repede în aer tigara electronica.

Este o alternativă baterie ţigară operat faptul că nu produce foc si este sigur de a utiliza doar despre oriunde. Linii aeriene, spitale, restaurante şi pot îmbrăţişa acum ECigarette ca o modalitate de a permite clienţilor să fumeze în condiţii de siguranţă, fără pericol de incendiu sau alte persoane denigratoare în apropiere.

ECigarette nu conţine peste 4000 de substanţe toxice şi substanţe chimice nocive găsite în ţigări reale care provoacă atac de cord şi cancer, cum ar fi nicotina, gudron, monoxid de carbon, acetonă, acid sulfuric şi mai mult.
Vă puteţi bucura de ECigarette în locuri în care ţigările obişnuite sunt interzise, chiar si in pat.
ECigarette elimina pericolele fumatului pasiv, astfel încât să puteţi fuma în jurul valorii de alţii, fără a cauza efecte bolnav. Deşi poate exista un miros vag de câteva secunde, nu există practic nici un miros ca de vapori de repede dispare.
Elimina mirosul urât, murdar şi cenuşă mucuri de tigara.
Elimina miros rău respiraţie şi de fum pe corp si haine, precum şi în casa ta şi maşina.
Nicotina este de droguri în tigara care provoaca dependenta si creste riscul de atac de cord şi de deteriorare a vaselor de sange.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu